Blog

Blog

Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.


Naše najnovšie články


  • nový produkt: Maslové pečivo
    ,

    nový produkt: Maslové pečivo

    S príchodom vianoc sme pre našich zákazníkov pripravili novinky z cesta s pridaným sušeným maslom a to Maslovú vianočku s mandľovým posypom a Maslový mazanec s kandizovaným ovocím.


  • Deň chleba
    ,

    Deň chleba

    16. október je od roku 2022 vyhlásený Medzinárodnou úniou pekární U.I.B. Účelom vyhlásenia je pozdvihnúť povedomie verejnosti o výživových a zdraviu prospešných stránkach chleba.


  • Zemiakový chlieb teraz ešte lepší
    , ,

    Zemiakový chlieb teraz ešte lepší

    Vylepšili sme recept na náš zemiakový chlieb, vďaka čomu je chlieb teraz ešte trvanlivejší, mäkkší, chutnejší a voňavejší.


  • Tekvicový chlieb
    ,

    Tekvicový chlieb

    Spustili sme predaj novinky – Tekvicový chlieb. Chlieb je vyrábaný z poctivej slovenskej múky s pridaním fermentovanej tekvicovej dužiny a posypaný tekvicovými semiačkami. Fermentácia je proces, pri ktorom mikroorganiumy rozkladajú zložité molekuly na jednoduchšie látky, v dôsledku čoho sa chuť a stráviteľnosť potraviny zvyšuje.


  • Valentínska edícia
    ,

    Valentínska edícia

    Na sviatok zamilovaných sme si pre Vás pripravili špeciálnu edíciu. Kúpite v našich predajnia Delikates, Prior a tiež Jednote v Brojo centre.


  • Zjavenie pána / Traja králi

    Zjavenie pána / Traja králi

    Čerstvý chlieb a pečivo sú zabezpečené.


  • 13% zľava na zemiakový chlieb

    13% zľava na zemiakový chlieb

    S príchodom roka 2022 sme pre Vás pripravili 13% zľavu na zemiakový chlieb. Túto zľavu poskytujeme pre všetkých našich odberateľov a tiež prostredníctvom našich predajní.


  • Príbeh chleba
    ,

    Príbeh chleba

    Každý z nás si pravidelne na raňajky, alebo večeru vychutnáva chlieb, a častokrát ani nevie, akým spôsobom sa vyrába. Naša pekáreň dodržuje tradičné postupy prípravy už od roku 1938. Aby chutný chlebík mohol skončiť až na vašom tanieri, sa starajú desiatky zamestnancov a celý proces trvá cez 6 hodín. Poďme si teda priblížiť, aká je…


  • Nové výrobky so začiatkom šk. roka
    ,

    Nové výrobky so začiatkom šk. roka

    So začiatkom školského roku sme pre Vás pripravili nové výrobky vhodné nielen na desiatu do školy pre ratolesti.


  • Tyčinky cereálne
    ,

    Tyčinky cereálne

    V našej remeselnej pekárni sme pre Vás pripravili novinku Tyčinky cereálne. Tyčinky nájdete ju už v predaji v dvoch príchutiak a to ako slané a makové. Zároveň sme pre Vás pripravili aj tip, ako ich podávať. Viac sa dozviete v našom letáku.


  • Poďakovanie zamestnancom

    Poďakovanie zamestnancom

    Firma Brojo ďakuje všetkým svojím zamestnancom


  • Koronavírus a pečivo
    ,

    Koronavírus a pečivo

    V článku vysvetľujeme, že nebalené pečivo nepredstavuje riziko nakazenia sa koronavírusom.