Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Kukuričný trojuholník: Dokonalý spoločník na cestu aj k obedu
Nahliadnite s nami do zákulisia remeselnej výroby a prečítajte si, ako pre vás pečieme kukuričný trojuholník z lístkového cesta.
-
8 skvelých tipov, ako využiť starý chlieb a pečivo
Nevyhadzujte starý chlieb ani suchšie pečivo. Pozrite si 8 tipov, ako ho môžete zrecyklovať. Buďte ekonomickí, ekologickí a kreatívni.
-
Ako sa pečie tá najlahodnejšia štrúdľa z lístkového cesta
Pečieme pre vás voňavé, svieže štrúdle mak-jablko a mak-višňa. Chcete poznať tajomstvo ich výroby? Prečítajte si článok a všetko sa dozviete.
-
Tradičná chlebová polievka vás prekvapí chuťou [recept]
Tradičná chlebová polievka je jednoduché a výživné jedlo. Viete, čo obsahuje a ako sa pripravuje? Všetko podstatné sa dozviete v článku.
-
Brojo pomáha: September bol bohatý na našu výpomoc
September 2024 bol plný podujatí. Stihli sme však pomôcť všade, kde bolo treba. Aké akcie sme podporili? Prečítajte si v článku.
-
Udávame trendy: Chlebový someliér hodnotil naše výrobky ako prvej pekárne na Slovensku
Získali sme unikátne prvenstvo. Pekáreň Brojo je prvá na Slovensku, ktorej chlieb hodnotil profesionálny chlebový someliér. Prečítajte si o tejto udalosti viac.
-
Ako sa stať dobrým remeselným pekárom
Ak túžite byť dobrým remeselným pekárom, potrebujete viac ako len vedomosti a kreativitu. Čo všetko? Dozviete sa v článku.
-
Brojo pomáha: Podporujeme lokálne aktivity aj cez prázdniny
Aj v auguste sme podporili lokálne akcie našimi výrobkami, a prispeli tak k dobrej nálade a celkovej pohode. Pripomeňte si ich s nami.
-
4 + 1 tip od majstra pekára na živý ražný kvások
Viete, ako funguje ražný kvások a prečo je dôležitý? Chceli by ste si ho vypestovať doma? Naučíme vás to a prezradíme vám veci, o ktorých ste ani netušili.
-
Sladký rožok, lupačka alebo makovka: Aký názov používate vy?
Patrí medzi najobľúbenejšie produkty. Má mnoho názvov a nie úplne jasný pôvod. Ak sa chcete o lupačke dozvedieť viac, začítajte sa do článku.
-
Brojo pomáha: Počas prázdnin sme podporili aj Deň rodiny v Slopnej
Ani počas júla sme nezaháľali a podporili sme všetky akcie, ktoré nás o pomoc požiadali. V článku si pozrite, ktoré to boli.
-
Tajomstvo dokonalého osieho hniezda
Chcete poznať tajomstvo výroby dokonalého osieho hniezda? My ho ako profesionáli poznáme a v článku vám ho prezradíme.
-
Brojo zásobuje škôlky a školy kvalitným pečivom
Strava v materských školách by mala byť vyvážená a kvalitná. My k tomu vieme prispieť. Viete, aké výrobky najviac chutia deťom? Prezradíme v článku.
-
Brojo pomáha: Podporujeme, stále vládzeme a pridávame
S pomocou šliapeme na plný plyn. Jún nebol výnimkou. Opäť sme pomohli a podporili deti aj dospelých. Kde? To sa dozviete v článku.
-
Nahliadnite do zákulisia výroby posúcha plneného zemiakovou kašou
Posúch plnený zemiakovou kašou patrí medzi výrobky s históriou. Prezradíme vám tajomstvo a ukážeme vám postup jeho pečenia. Nazrite s nami do zákulisia.
-
Brojo pomáha: Podporili sme Osobnosť Gymnázia 2024
V Brojo radi podporujeme akcie, ktorých cieľom je ocenenie a odmena. Lebo aj malé uznanie robí s ľuďmi zázraky. Prečítajte si, aké motivujúce je ocenenie.