Máme stroje, máme výrobu a v nej tridsať ľudí, ktorí pre vás každý deň pečú pečivo, ktoré je originálne. Celý proces od pridania surovín cez miešanie, kysnutie, tvarovanie až po pečenie prebieha v našich priestoroch a pod našou réžiou. Iba tak vieme zaručiť najlepšiu chuť a kvalitu. Žiadne mrazené ani dopekané polotovary. Vždy pečieme iba pravé slovenské, jedinečné a čerstvé pečivo.
Keď to chutí ako originál, musí to byť Brojo
Máme 85 rokov skúseností a tradície. Nepotrebujeme experimentovať a kaziť si dobré meno mrazenými a dopekanými výrobkami. Nemuseli by sme mať veľké priestory, mnoho ľudí vo výrobe a veľa dodávateľov. Je jednoduchšie nakúpiť polotovary, dopiecť ich a predávať, než vyrábať.
Ibaže touto jednoduchou cestou sme nikdy nešli, nejdeme a ani nepôjdeme. Sme pekáreň, ktorá si váži poctivú remeselnú prácu, originalitu a jedinečnosť. A tak to aj zostane.
Máme k dispozícii vlastné zariadenia a priestory, v ktorých sa suroviny zmiešavajú, kysnú a pečú. Zamestnávame veľa ľudí, ktorí sa na celom procese zúčastňujú a dohliadajú naň.
Každý jeden výrobok prechádza rukami našich šikovných zamestnancov. Tí dbajú na to, aby všetky produkty, ktoré vychádzajú z našich priestorov, mali takú kvalitu, na akú ste zvyknutí.
Zjednodušovať si veci nepatrí do nášho sveta. Kráčame svojou cestou, ktorá je už vydláždená rokmi driny a skúseností. Vždy chceme prinášať do vašich domácností pečivo, ktoré je naše, pravé domáce, slovenské a predovšetkým poctivé, vždy čerstvé a kvalitné.
Chceme byť jedineční. Aby ste si nás nemohli s nikým a ničím pomýliť. Aby ste si hneď po prvom zahryznutí povedali: „Toto je naozaj skvelé, to je na 100 % Brojo.“
Dieža, v ktorej sa zmiešajú všetky suroviny potrebné na výrobu chleba a v ktorej kysne cesto.
Ručné tvarovanie a kompletná výroba sladkých rožkov priamo v našej prevádzke.
Kysiareň – miesto, v ktorom kysnú a odpočívajú výrobky pred tým, než sa dostanú na rad na pečenie.
A tu je výsledok celého procesu.