Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Brojo pomáha deťom byť šťastnejšími
Chcete aj vy obohatiť svoju komunitnú akciu o náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb a voňavé pečivo? Ozvite sa, Brojo pomáha v celej Považskej Bystrici.
-
Brojo pomáha – dobro je všade, kam sa pozriete
Májové akcie mali rôzny charakter, no jedno mali spoločné – vládla na ich pohoda, rozdávala sa radosť a dobro. A my sme radi, že sme prispeli našimi výrobkami.
-
Sme s vami už viac ako 85 rokov
Naša remeselná pekáreň funguje v Považskej Bystrici od roku 1938. Viete, kedy nám bolo najťažšie a čo nás život naučil? Nazrite do článku.
-
Ako sa pečie celozrnný chlieb
Nahliadnite do výroby pekárne Brojo. Pozrite sa, čím všetkým si domáci celozrnný chlieb prejde, kým sa dostane na váš stôl.
-
Príbeh chleba
Každý z nás si pravidelne na raňajky, alebo večeru vychutnáva chlieb, a častokrát ani nevie, akým spôsobom sa vyrába. Naša pekáreň dodržuje tradičné postupy prípravy už od roku 1938. Aby chutný chlebík mohol skončiť až na vašom tanieri, sa starajú desiatky zamestnancov a celý proces trvá cez 6 hodín. Poďme si teda priblížiť, aká je…
-
Koronavírus a pečivo
V článku vysvetľujeme, že nebalené pečivo nepredstavuje riziko nakazenia sa koronavírusom.
-
Kváskové výrobky
Čo je to kvások a používame ho aj v našej pekárni? Odpoveď nájdete v článku.
-
Ako skladovať pečivo
V článku Vám poradíme ako uskladniť pekárenské výrobky, aby vydržali čo najdlhšie.