Blog

Blog

Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.


Naše najnovšie články


  • Tekvicový chlieb
    ,

    Tekvicový chlieb

    Spustili sme predaj novinky – Tekvicový chlieb. Chlieb je vyrábaný z poctivej slovenskej múky s pridaním fermentovanej tekvicovej dužiny a posypaný tekvicovými semiačkami. Fermentácia je proces, pri ktorom mikroorganiumy rozkladajú zložité molekuly na jednoduchšie látky, v dôsledku čoho sa chuť a stráviteľnosť potraviny zvyšuje.


  • Nové výrobky so začiatkom šk. roka
    ,

    Nové výrobky so začiatkom šk. roka

    So začiatkom školského roku sme pre Vás pripravili nové výrobky vhodné nielen na desiatu do školy pre ratolesti.


  • Tyčinky cereálne
    ,

    Tyčinky cereálne

    V našej remeselnej pekárni sme pre Vás pripravili novinku Tyčinky cereálne. Tyčinky nájdete ju už v predaji v dvoch príchutiak a to ako slané a makové. Zároveň sme pre Vás pripravili aj tip, ako ich podávať. Viac sa dozviete v našom letáku.


  • Ľanová pletienka
    ,

    Ľanová pletienka

    Ľan vo výrobku prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu.