Blog

Blog

Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.


Naše najnovšie články


  • Valentínska edícia
    ,

    Valentínska edícia

    Na sviatok zamilovaných sme si pre Vás pripravili špeciálnu edíciu. Kúpite v našich predajnia Delikates, Prior a tiež Jednote v Brojo centre.


  • Príbeh chleba
    ,

    Príbeh chleba

    Každý z nás si pravidelne na raňajky, alebo večeru vychutnáva chlieb, a častokrát ani nevie, akým spôsobom sa vyrába. Naša pekáreň dodržuje tradičné postupy prípravy už od roku 1938. Aby chutný chlebík mohol skončiť až na vašom tanieri, sa starajú desiatky zamestnancov a celý proces trvá cez 6 hodín. Poďme si teda priblížiť, aká je…


  • Koronavírus a pečivo
    ,

    Koronavírus a pečivo

    V článku vysvetľujeme, že nebalené pečivo nepredstavuje riziko nakazenia sa koronavírusom.


  • Kváskové výrobky
    ,

    Kváskové výrobky

    Čo je to kvások a používame ho aj v našej pekárni? Odpoveď nájdete v článku.


  • Ako skladovať pečivo
    ,

    Ako skladovať pečivo

    V článku Vám poradíme ako uskladniť pekárenské výrobky, aby vydržali čo najdlhšie.