Blog

Blog

Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.


Naše najnovšie články


  • Príbeh chleba
    ,

    Príbeh chleba

    Každý z nás si pravidelne na raňajky, alebo večeru vychutnáva chlieb, a častokrát ani nevie, akým spôsobom sa vyrába. Naša pekáreň dodržuje tradičné postupy prípravy už od roku 1938. Aby chutný chlebík mohol skončiť až na vašom tanieri, sa starajú desiatky zamestnancov a celý proces trvá cez 6 hodín. Poďme si teda priblížiť, aká je…


  • Nové výrobky so začiatkom šk. roka
    ,

    Nové výrobky so začiatkom šk. roka

    So začiatkom školského roku sme pre Vás pripravili nové výrobky vhodné nielen na desiatu do školy pre ratolesti.


  • Tyčinky cereálne
    ,

    Tyčinky cereálne

    V našej remeselnej pekárni sme pre Vás pripravili novinku Tyčinky cereálne. Tyčinky nájdete ju už v predaji v dvoch príchutiak a to ako slané a makové. Zároveň sme pre Vás pripravili aj tip, ako ich podávať. Viac sa dozviete v našom letáku.


  • Ľanová pletienka
    ,

    Ľanová pletienka

    Ľan vo výrobku prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu.


  • Kváskové výrobky
    ,

    Kváskové výrobky

    Čo je to kvások a používame ho aj v našej pekárni? Odpoveď nájdete v článku.