Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]
Zaujíma vás, ako vzniká táto jablková pochúťka? Ukážeme vám, ako ju pre vás pripravujeme v našej rodinnej pekárni.
-
Príbeh chleba: Ako vzniká poctivý bochník v pekárni Brojo
Tradičná receptúra od roku 1938, ručná výroba a láska k remeslu. Tak začína chrumkavý príbeh chleba z remeselnej pekárne Brojo. Poznáte ho?
-
Takúto akciu sme tu ešte nemali
Na toto športovo-zábavné podujatie sme dodali 100 voňavých moravských koláčov. Deťom dodali energiu na celý futbalový kemp.
-
Ako sa pečie chrumkavý cereálny chlieb
Keď chlebový someliér hodnotil náš cereálny chlieb, vyzdvihol jeho sladkastú chuť a harmóniu. V článku vám prezradíme, ako ho pečieme a prečo je taký skvelý.
-
Získali sme certifikát zo súťaže Firma roka 2023
Keď sme sa chceli zúčastniť súťaže Firma roka, museli sme splniť prísne kritériá. Viete, aké? Prezradíme vám to v článku.
-
Spoznajte všetky druhy chleba, ktoré pre vás pečieme
Ste zvedaví, ako sa vyrábajú naše chleby a aké sú ich najdôležitejšie vlastnosti? Všetko vám prezradíme v článku.
-
Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]
Potrebujete spraviť skvelé jedlo rýchlo s minimom surovín? Vyskúšajte túto netradičnú cesnakovú nátierku a pripravte sa na pochvaly od rodiny či hostí.
-
Sledujte nás na Instagrame
Pekáreň Brojo je už aj na Instagrame. Spojte sa s nami, aby vám neunikli žiadne chutné fotky vášho obľúbeného jedla.
-
Najlepší kotlíkový guláš z hovädziny [RECEPT]
Hľadáte recept na kotlíkový guláš, ktorý si všetci hostia budú pochvaľovať? Vyskúšajte tento s detailným postupom a fotkami.
-
-
Napísali o nás – Pekáreň Brojo pokračuje v rodinnej tradícii
zdroj: MY Považský Obzor Plus – špeciálna príloha (Priemyselný park Považské strojárne) 2021