Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Vychutnajte si chlieb vo vajci na 3 spôsoby
Tak jednoduché a tak obľubené. Jedno jedlo a takmer nekonečné kombinácie. Pozrite si chlieb vo vajci na 3 spôsoby.
-
Vylepšili sme receptúru. Maková plnka vám bude chutiť ešte viac
Vďaka vylepšenej receptúre sa naplno prejaví prirodzená chuť maku. Môžete si tak makové Brojo produkty vychutnávať ešte intenzívnejšie.
-
Čerstvé slané pečivo je skvelou voľbou na každú príležitosť
Hľadáte rýchle, jednoduché a chutné občerstvenie? Určite nezabudnite na slané pečivo. Hodí sa na raňajky, desiatu, ako príloha k polievkam aj na večeru.
-
Brojo pomáha a prináša radosť aj na fašiangy
Fašiangy sú akcie plné radosti, veselosti, zábavy a dobrého jedla. Tam, kde je jedlo, pekáreň Brojo nemôže chýbať.
-
Gazdovský aj ľanový kváskový chlieb sú odteraz ešte lepšie
Vylepšili sme pre vás gazdovský aj ľanový chlieb a v článku sa dozviete, prečo sme to urobili. Začítajte sa doň a zistite, čo od tejto zmeny môžete očakávať.
-
Spoznajte všetky druhy chleba, ktoré pre vás pečieme
Ste zvedaví, ako sa vyrábajú naše chleby a aké sú ich najdôležitejšie vlastnosti? Všetko vám prezradíme v článku.
-
Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]
Potrebujete spraviť skvelé jedlo rýchlo s minimom surovín? Vyskúšajte túto netradičnú cesnakovú nátierku a pripravte sa na pochvaly od rodiny či hostí.
-
Vianočné otváracie hodiny
Otváracie hodiny našich predajní počas vianočných sviatkov 2023.
-
Sledujte nás na Instagrame
Pekáreň Brojo je už aj na Instagrame. Spojte sa s nami, aby vám neunikli žiadne chutné fotky vášho obľúbeného jedla.
-
Pekáreň Brojo nie je Champion Food. Pomáhame aj ich zákazníkom, ale nie vždy je to možné
Ste zákazník firmy Champion Food a prišli ste si ju vyzdvihnúť k nám? V článku sme zhrnuli, čo musíte spraviť, aby bola vaša objednávka vybavená.
-
Najlepší kotlíkový guláš z hovädziny [RECEPT]
Hľadáte recept na kotlíkový guláš, ktorý si všetci hostia budú pochvaľovať? Vyskúšajte tento s detailným postupom a fotkami.
-
nový produkt: Maslové pečivo
S príchodom vianoc sme pre našich zákazníkov pripravili novinky z cesta s pridaným sušeným maslom a to Maslovú vianočku s mandľovým posypom a Maslový mazanec s kandizovaným ovocím.
-
Deň chleba
16. október je od roku 2022 vyhlásený Medzinárodnou úniou pekární U.I.B. Účelom vyhlásenia je pozdvihnúť povedomie verejnosti o výživových a zdraviu prospešných stránkach chleba.
-
Tekvicový chlieb
Spustili sme predaj novinky – Tekvicový chlieb. Chlieb je vyrábaný z poctivej slovenskej múky s pridaním fermentovanej tekvicovej dužiny a posypaný tekvicovými semiačkami. Fermentácia je proces, pri ktorom mikroorganiumy rozkladajú zložité molekuly na jednoduchšie látky, v dôsledku čoho sa chuť a stráviteľnosť potraviny zvyšuje.
-
-