Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Brojo pomáha na všetkých frontoch
Sverepec, Jasenica, Jelšové, Milochov, Orlové, Papradno. To sú obce, ktorým sme dodali naše výrobky na komunitné akcie. Chcete aj vy?
-
Boli sme a budeme s vami aj v Hornom Srní
Náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb, domáce osie hniezdo aj tradičné posúchy si môžete dopriať už aj v obci Horné Srnie.
-
Brojo pomáha a dodáva už aj do Nemšovej
Náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb, domáce osie hniezdo aj tradičné posúchy si môžete dopriať už aj v meste Nemšová.
-
Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]
Zaujíma vás, ako vzniká táto jablková pochúťka? Ukážeme vám, ako ju pre vás pripravujeme v našej rodinnej pekárni.
-
Gazdovský aj ľanový kváskový chlieb sú odteraz ešte lepšie
Vylepšili sme pre vás gazdovský aj ľanový chlieb a v článku sa dozviete, prečo sme to urobili. Začítajte sa doň a zistite, čo od tejto zmeny môžete očakávať.
-
Čo vám najviac chutí z pekárne Brojo
Pýtali sme sa vás, aké naše výrobky vám najviac chutia. Vy ste nám odpovedali. Mrknite do článku a zistite, ktoré výrobky dopadli najlepšie
-
Ako dlho vydrží naše pečivo čerstvé
Viete, aký je rozdiel medzi čerstvosťou a trvanlivosťou? Koľko vydrží pečivo čerstvé a čo spraviť, aby vydržalo čo najdlhšie? Dozviete sa v článku.
-
Spoznajte všetky druhy chleba, ktoré pre vás pečieme
Ste zvedaví, ako sa vyrábajú naše chleby a aké sú ich najdôležitejšie vlastnosti? Všetko vám prezradíme v článku.
-
9 dôvodov, prečo sa oplatí pracovať v pekárni Brojo
Pracovať v pekárni Brojo je výhra. Ponúkame zamestnancom výhody aj nad rámec zákona. Ktoré? Dozviete sa v článku.
-
Pečieme len čerstvé pečivo
Všetko pečivo, ktoré predávame, je naše. Máme tradíciu, ľudí, priestory, zariadenia aj stroje. Vieme dokázať, že výrobky Brojo sú tradičné, domáce a pravé.
-
V sobotu sme v predajni pri Tescu už od 8.00
Sobota od 8.00 do 11.30 je správny čas na stretnutie s nami. Viete, kde a prečo? Dôvody nájdete v článku.
-
Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]
Potrebujete spraviť skvelé jedlo rýchlo s minimom surovín? Vyskúšajte túto netradičnú cesnakovú nátierku a pripravte sa na pochvaly od rodiny či hostí.
-
Vianočné otváracie hodiny
Otváracie hodiny našich predajní počas vianočných sviatkov 2023.
-
Vianočné tradície z Považskej Bystrice a okolia
Viete, aké tradície sa zachovávali v Považskej Bystrici a okolí? V tomto článku sa dozviete, ktoré ešte pretrvali a ktoré sú už nadobro stratené.
-
Už ste navštívili našu novú unikátnu predajňu?
Pozývame vás na návštevu našej novej predajne. Poďte sa s nami prostredníctvom tohto článku do nej pozrieť a zistiť, na čo sa môžete tešiť.
-
Sledujte nás na Instagrame
Pekáreň Brojo je už aj na Instagrame. Spojte sa s nami, aby vám neunikli žiadne chutné fotky vášho obľúbeného jedla.