Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]
Zaujíma vás, ako vzniká táto jablková pochúťka? Ukážeme vám, ako ju pre vás pripravujeme v našej rodinnej pekárni.
-
Príbeh chleba: Ako vzniká poctivý bochník v pekárni Brojo
Tradičná receptúra od roku 1938, ručná výroba a láska k remeslu. Tak začína chrumkavý príbeh chleba z remeselnej pekárne Brojo. Poznáte ho?
-
Takúto akciu sme tu ešte nemali
Na toto športovo-zábavné podujatie sme dodali 100 voňavých moravských koláčov. Deťom dodali energiu na celý futbalový kemp.
-
Ako sa pečie chrumkavý cereálny chlieb
Keď chlebový someliér hodnotil náš cereálny chlieb, vyzdvihol jeho sladkastú chuť a harmóniu. V článku vám prezradíme, ako ho pečieme a prečo je taký skvelý.
-
Ako sa pečie zemiakový kváskový chlieb
Viete, čo ide do zemiakového kváskového chleba? A viete, ako sa vyrába a koľko trvá celý proces od surovín až po hotový produkt? Prezradíme vám to v článku.
-
Ako sa vyrába vianočka
Vianočka patrí medzi naše výrobky, ktoré vám najviac chutia. Poďte sa s nami pozrieť na to, ako sa vyrába toto sladké chutné pečivo krok za krokom.
-
Vianočné tradície z Považskej Bystrice a okolia
Viete, aké tradície sa zachovávali v Považskej Bystrici a okolí? V tomto článku sa dozviete, ktoré ešte pretrvali a ktoré sú už nadobro stratené.
-
Naša pletienka bude odteraz lepšia
Pletienka malá je odteraz o niečo väčšia, mäkšia, chrumkavejšia a vydrží dlhšie. Chcete vedieť, v čom spočíva kúzlo? Zistíte to, keď si prečítate článok.
-
Kváskové výrobky
Čo je to kvások a používame ho aj v našej pekárni? Odpoveď nájdete v článku.