Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
- 

Septembrový Brojo pomáha bol plný zaujímavostí, prekvapení aj rekordov
Stupné, Podmanín, Udiča, Sparťankiáda aj Manínsky partizán. Naše domáce pečivo putuje za vami na rôzne lokálne akcie, pretože Brojo pomáha. Ozvite sa aj vy.
 
- 
Brojo pomáha aj v obci Lazy pod Makytou
Náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb, domáce osie hniezdo aj tradičné posúchy si môžete dopriať už aj v obci Lazy pod Makytou.
 - 
Naša orechová plnka je teraz ešte chutnejšia
Nová receptúra, plnšia chuť vlašských orechov, lepšia konzistencia. Orechová plnka do sladkého pečiva je v našej remeselnej pekárni Brojo nepostrádateľná. 😊
 - 
Nájdete nás v ďalších 18 obchodoch COOP Jednota
Do prevádzok COOP Jednota Čadca dodávame čerstvé, chutné a voňavé pečivo. Chcete aj vy domáce pekárenské výrobky? Ozvite sa.
 
- 
Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]
Zaujíma vás, ako vzniká táto jablková pochúťka? Ukážeme vám, ako ju pre vás pripravujeme v našej rodinnej pekárni.
 - 
Ako sa pečie chrumkavý cereálny chlieb
Keď chlebový someliér hodnotil náš cereálny chlieb, vyzdvihol jeho sladkastú chuť a harmóniu. V článku vám prezradíme, ako ho pečieme a prečo je taký skvelý.
 - 
Ako sa pečie vanilková ružička [fotopostup]
Dobre vyzerá, výborne chutí a prenesie vás do sveta pokoja a pohody. Pozrite si zákulisie toho, ako sa pečie vanilková ružička v našej rodinnej pekárni Brojo.
 - 
Ako sa pečie celozrnný chlieb
Nahliadnite do výroby pekárne Brojo. Pozrite sa, čím všetkým si domáci celozrnný chlieb prejde, kým sa dostane na váš stôl.
 - 
Jeden výrobok, dve skvelé chute: To je sladký a cesnakový uzol
Nahliadnite v článku do zákulisia našej remeselnej pekárne. Priblížime vám, ako pripravujeme lístkový cesnakový uzol aj jeho sladkú verziu.
 - 
Viete, čo je vyguľovačka? Kvalita a precíznosť v každom chlebe
Modernizujeme výrobu, uľahčujeme namáhavú ručnú prácu a zvyšujeme precíznosť. Prečítajte si, ako vyguľovačka zlepšuje našu remeselnú kvalitu.
 - 
Kukuričný trojuholník: Dokonalý spoločník na cestu aj k obedu
Nahliadnite s nami do zákulisia remeselnej výroby a prečítajte si, ako pre vás pečieme kukuričný trojuholník z lístkového cesta.
 - 
Ako sa pečie tá najlahodnejšia štrúdľa z lístkového cesta
Pečieme pre vás voňavé, svieže štrúdle mak-jablko a mak-višňa. Chcete poznať tajomstvo ich výroby? Prečítajte si článok a všetko sa dozviete.
 - 
Tajomstvo dokonalého osieho hniezda
Chcete poznať tajomstvo výroby dokonalého osieho hniezda? My ho ako profesionáli poznáme a v článku vám ho prezradíme.
 - 
Nahliadnite do zákulisia výroby posúcha plneného zemiakovou kašou
Posúch plnený zemiakovou kašou patrí medzi výrobky s históriou. Prezradíme vám tajomstvo a ukážeme vám postup jeho pečenia. Nazrite s nami do zákulisia.
 - 
Ako sa pečie zemiakový kváskový chlieb
Viete, čo ide do zemiakového kváskového chleba? A viete, ako sa vyrába a koľko trvá celý proces od surovín až po hotový produkt? Prezradíme vám to v článku.
 - 
Ako sa vyrába vianočka
Vianočka patrí medzi naše výrobky, ktoré vám najviac chutia. Poďte sa s nami pozrieť na to, ako sa vyrába toto sladké chutné pečivo krok za krokom.
 




![Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]](https://www.brojo.sk/wp-content/uploads/2025/09/jablko.jpg)

![Ako sa pečie vanilková ružička [fotopostup]](https://www.brojo.sk/wp-content/uploads/2025/07/vanilkova_ruzicka.jpg)








