Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Vychutnajte si chlieb vo vajci na 3 spôsoby
Tak jednoduché a tak obľubené. Jedno jedlo a takmer nekonečné kombinácie. Pozrite si chlieb vo vajci na 3 spôsoby.
-
Vylepšili sme receptúru. Maková plnka vám bude chutiť ešte viac
Vďaka vylepšenej receptúre sa naplno prejaví prirodzená chuť maku. Môžete si tak makové Brojo produkty vychutnávať ešte intenzívnejšie.
-
Čerstvé slané pečivo je skvelou voľbou na každú príležitosť
Hľadáte rýchle, jednoduché a chutné občerstvenie? Určite nezabudnite na slané pečivo. Hodí sa na raňajky, desiatu, ako príloha k polievkam aj na večeru.
-
Brojo pomáha a prináša radosť aj na fašiangy
Fašiangy sú akcie plné radosti, veselosti, zábavy a dobrého jedla. Tam, kde je jedlo, pekáreň Brojo nemôže chýbať.
-
Jeden výrobok, dve skvelé chute: To je sladký a cesnakový uzol
Nahliadnite v článku do zákulisia našej remeselnej pekárne. Priblížime vám, ako pripravujeme lístkový cesnakový uzol aj jeho sladkú verziu.
-
Viete, čo je vyguľovačka? Kvalita a precíznosť v každom chlebe
Modernizujeme výrobu, uľahčujeme namáhavú ručnú prácu a zvyšujeme precíznosť. Prečítajte si, ako vyguľovačka zlepšuje našu remeselnú kvalitu.
-
Kukuričný trojuholník: Dokonalý spoločník na cestu aj k obedu
Nahliadnite s nami do zákulisia remeselnej výroby a prečítajte si, ako pre vás pečieme kukuričný trojuholník z lístkového cesta.
-
Ako sa pečie tá najlahodnejšia štrúdľa z lístkového cesta
Pečieme pre vás voňavé, svieže štrúdle mak-jablko a mak-višňa. Chcete poznať tajomstvo ich výroby? Prečítajte si článok a všetko sa dozviete.
-
Tradičná chlebová polievka vás prekvapí chuťou [recept]
Tradičná chlebová polievka je jednoduché a výživné jedlo. Viete, čo obsahuje a ako sa pripravuje? Všetko podstatné sa dozviete v článku.
-
Tajomstvo dokonalého osieho hniezda
Chcete poznať tajomstvo výroby dokonalého osieho hniezda? My ho ako profesionáli poznáme a v článku vám ho prezradíme.
-
Nahliadnite do zákulisia výroby posúcha plneného zemiakovou kašou
Posúch plnený zemiakovou kašou patrí medzi výrobky s históriou. Prezradíme vám tajomstvo a ukážeme vám postup jeho pečenia. Nazrite s nami do zákulisia.
-
Ako sa pečie zemiakový kváskový chlieb
Viete, čo ide do zemiakového kváskového chleba? A viete, ako sa vyrába a koľko trvá celý proces od surovín až po hotový produkt? Prezradíme vám to v článku.
-
Vyskúšajte našu úžasnú novinku – repkový chlieb
Prinášame vám našu úplnú novinku – repkový chlieb. V článku vám prezradíme, čo od neho môžete očakávať a na čo sa môžete tešiť.
-
Ako sa vyrába vianočka
Vianočka patrí medzi naše výrobky, ktoré vám najviac chutia. Poďte sa s nami pozrieť na to, ako sa vyrába toto sladké chutné pečivo krok za krokom.
-
Gazdovský aj ľanový kváskový chlieb sú odteraz ešte lepšie
Vylepšili sme pre vás gazdovský aj ľanový chlieb a v článku sa dozviete, prečo sme to urobili. Začítajte sa doň a zistite, čo od tejto zmeny môžete očakávať.
-
Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]
Potrebujete spraviť skvelé jedlo rýchlo s minimom surovín? Vyskúšajte túto netradičnú cesnakovú nátierku a pripravte sa na pochvaly od rodiny či hostí.