Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Vyskúšajte našu úžasnú novinku – repkový chlieb
Prinášame vám našu úplnú novinku – repkový chlieb. V článku vám prezradíme, čo od neho môžete očakávať a na čo sa môžete…
-
Ako sa vyrába vianočka
Vianočka patrí medzi naše výrobky, ktoré vám najviac chutia. Poďte sa s nami pozrieť na to, ako sa vyrába toto sladké chutné…
-
Gazdovský aj ľanový kváskový chlieb sú odteraz ešte lepšie
Vylepšili sme pre vás gazdovský aj ľanový chlieb a v článku sa dozviete, prečo sme to urobili. Začítajte sa doň a zistite,…
-
Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]
Potrebujete spraviť skvelé jedlo rýchlo s minimom surovín? Vyskúšajte túto netradičnú cesnakovú nátierku a pripravte sa na pochvaly od rodiny či hostí.
-
Vianočné otváracie hodiny
Otváracie hodiny našich predajní počas vianočných sviatkov 2023.
-
Pekáreň Brojo nie je Champion Food. Pomáhame aj ich zákazníkom, ale nie vždy je to možné
Ste zákazník firmy Champion Food a prišli ste si ju vyzdvihnúť k nám? V článku sme zhrnuli, čo musíte spraviť, aby bola…
-
Najlepší kotlíkový guláš z hovädziny [RECEPT]
Hľadáte recept na kotlíkový guláš, ktorý si všetci hostia budú pochvaľovať? Vyskúšajte tento s detailným postupom a fotkami.
-
Naša pletienka bude odteraz lepšia
Pletienka malá je odteraz o niečo väčšia, mäkšia, chrumkavejšia a vydrží dlhšie. Chcete vedieť, v čom spočíva kúzlo? Zistíte to, keď si…
-
nový produkt: Maslové pečivo
S príchodom vianoc sme pre našich zákazníkov pripravili novinky z cesta s pridaným sušeným maslom a to Maslovú vianočku s mandľovým posypom…
-
Deň chleba
16. október je od roku 2022 vyhlásený Medzinárodnou úniou pekární U.I.B. Účelom vyhlásenia je pozdvihnúť povedomie verejnosti o výživových a zdraviu prospešných…
-
Tekvicový chlieb
Spustili sme predaj novinky – Tekvicový chlieb. Chlieb je vyrábaný z poctivej slovenskej múky s pridaním fermentovanej tekvicovej dužiny a posypaný tekvicovými…
-


![Orechový chlieb si okamžite zamilujete [Novinka 2025]](https://www.brojo.sk/wp-content/uploads/2025/11/orechovy-chlieb.jpg)





![Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]](https://www.brojo.sk/wp-content/uploads/2024/01/fotka-recept-titulka-1200x798.jpg)


![Najlepší kotlíkový guláš z hovädziny [RECEPT]](https://www.brojo.sk/wp-content/uploads/2023/09/gulas-titulka.jpg)




