Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Vychutnajte si chlieb vo vajci na 3 spôsoby
Tak jednoduché a tak obľubené. Jedno jedlo a takmer nekonečné kombinácie. Pozrite si chlieb vo vajci na 3 spôsoby.
-
Vylepšili sme receptúru. Maková plnka vám bude chutiť ešte viac
Vďaka vylepšenej receptúre sa naplno prejaví prirodzená chuť maku. Môžete si tak makové Brojo produkty vychutnávať ešte intenzívnejšie.
-
Čerstvé slané pečivo je skvelou voľbou na každú príležitosť
Hľadáte rýchle, jednoduché a chutné občerstvenie? Určite nezabudnite na slané pečivo. Hodí sa na raňajky, desiatu, ako príloha k polievkam aj na večeru.
-
Brojo pomáha a prináša radosť aj na fašiangy
Fašiangy sú akcie plné radosti, veselosti, zábavy a dobrého jedla. Tam, kde je jedlo, pekáreň Brojo nemôže chýbať.
-
Jeden výrobok, dve skvelé chute: To je sladký a cesnakový uzol
Nahliadnite v článku do zákulisia našej remeselnej pekárne. Priblížime vám, ako pripravujeme lístkový cesnakový uzol aj jeho sladkú verziu.
-
Najvoňavejší chlieb a pečivo na váš vianočný stôl
Viete, ktoré Brojo výrobky sú najžiadanejšie počas sviatkov? Pozrite sa, či aj u vás hviezdia na vianočnom stole.
-
Kukuričný trojuholník: Dokonalý spoločník na cestu aj k obedu
Nahliadnite s nami do zákulisia remeselnej výroby a prečítajte si, ako pre vás pečieme kukuričný trojuholník z lístkového cesta.
-
8 skvelých tipov, ako využiť starý chlieb a pečivo
Nevyhadzujte starý chlieb ani suchšie pečivo. Pozrite si 8 tipov, ako ho môžete zrecyklovať. Buďte ekonomickí, ekologickí a kreatívni.
-
Ako sa pečie tá najlahodnejšia štrúdľa z lístkového cesta
Pečieme pre vás voňavé, svieže štrúdle mak-jablko a mak-višňa. Chcete poznať tajomstvo ich výroby? Prečítajte si článok a všetko sa dozviete.
-
Tradičná chlebová polievka vás prekvapí chuťou [recept]
Tradičná chlebová polievka je jednoduché a výživné jedlo. Viete, čo obsahuje a ako sa pripravuje? Všetko podstatné sa dozviete v článku.
-
Ako dlho vydrží naše pečivo čerstvé
Viete, aký je rozdiel medzi čerstvosťou a trvanlivosťou? Koľko vydrží pečivo čerstvé a čo spraviť, aby vydržalo čo najdlhšie? Dozviete sa v článku.
-
Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]
Potrebujete spraviť skvelé jedlo rýchlo s minimom surovín? Vyskúšajte túto netradičnú cesnakovú nátierku a pripravte sa na pochvaly od rodiny či hostí.
-
Najlepší kotlíkový guláš z hovädziny [RECEPT]
Hľadáte recept na kotlíkový guláš, ktorý si všetci hostia budú pochvaľovať? Vyskúšajte tento s detailným postupom a fotkami.
-
Naša pletienka bude odteraz lepšia
Pletienka malá je odteraz o niečo väčšia, mäkšia, chrumkavejšia a vydrží dlhšie. Chcete vedieť, v čom spočíva kúzlo? Zistíte to, keď si prečítate článok.
-
Pečieme pre vás prémiový chlieb za cenu bežného
Brojo pre vás pečie už niekoľko desaťročí prémiový chlieb v najvyššej kvalite za cenu bežného. Chcete vedieť, ako je to možné? Prezradíme vám to v článku.
-
Zemiakový chlieb teraz ešte lepší
Vylepšili sme recept na náš zemiakový chlieb, vďaka čomu je chlieb teraz ešte trvanlivejší, mäkkší, chutnejší a voňavejší.