Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Brojo pomáha deťom byť šťastnejšími
Chcete aj vy obohatiť svoju komunitnú akciu o náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb a voňavé pečivo? Ozvite sa, Brojo pomáha v celej Považskej Bystrici.
-
Brojo pomáha – dobro je všade, kam sa pozriete
Májové akcie mali rôzny charakter, no jedno mali spoločné – vládla na ich pohoda, rozdávala sa radosť a dobro. A my sme radi, že sme prispeli našimi výrobkami.
-
Sme s vami už viac ako 85 rokov
Naša remeselná pekáreň funguje v Považskej Bystrici od roku 1938. Viete, kedy nám bolo najťažšie a čo nás život naučil? Nazrite do článku.
-
Ako sa pečie celozrnný chlieb
Nahliadnite do výroby pekárne Brojo. Pozrite sa, čím všetkým si domáci celozrnný chlieb prejde, kým sa dostane na váš stôl.
-
Vychutnajte si chlieb vo vajci na 3 spôsoby
Tak jednoduché a tak obľubené. Jedno jedlo a takmer nekonečné kombinácie. Pozrite si chlieb vo vajci na 3 spôsoby.
-
Najvoňavejší chlieb a pečivo na váš vianočný stôl
Viete, ktoré Brojo výrobky sú najžiadanejšie počas sviatkov? Pozrite sa, či aj u vás hviezdia na vianočnom stole.
-
8 skvelých tipov, ako využiť starý chlieb a pečivo
Nevyhadzujte starý chlieb ani suchšie pečivo. Pozrite si 8 tipov, ako ho môžete zrecyklovať. Buďte ekonomickí, ekologickí a kreatívni.
-
Vyskúšajte našu úžasnú novinku – repkový chlieb
Prinášame vám našu úplnú novinku – repkový chlieb. V článku vám prezradíme, čo od neho môžete očakávať a na čo sa môžete tešiť.
-
Gazdovský aj ľanový kváskový chlieb sú odteraz ešte lepšie
Vylepšili sme pre vás gazdovský aj ľanový chlieb a v článku sa dozviete, prečo sme to urobili. Začítajte sa doň a zistite, čo od tejto zmeny môžete očakávať.
-
Ako dlho vydrží naše pečivo čerstvé
Viete, aký je rozdiel medzi čerstvosťou a trvanlivosťou? Koľko vydrží pečivo čerstvé a čo spraviť, aby vydržalo čo najdlhšie? Dozviete sa v článku.
-
Vianočné otváracie hodiny
Otváracie hodiny našich predajní počas vianočných sviatkov 2023.
-
Pekáreň Brojo nie je Champion Food. Pomáhame aj ich zákazníkom, ale nie vždy je to možné
Ste zákazník firmy Champion Food a prišli ste si ju vyzdvihnúť k nám? V článku sme zhrnuli, čo musíte spraviť, aby bola vaša objednávka vybavená.
-
Naša pletienka bude odteraz lepšia
Pletienka malá je odteraz o niečo väčšia, mäkšia, chrumkavejšia a vydrží dlhšie. Chcete vedieť, v čom spočíva kúzlo? Zistíte to, keď si prečítate článok.
-
Pečieme pre vás prémiový chlieb za cenu bežného
Brojo pre vás pečie už niekoľko desaťročí prémiový chlieb v najvyššej kvalite za cenu bežného. Chcete vedieť, ako je to možné? Prezradíme vám to v článku.
-
nový produkt: Maslové pečivo
S príchodom vianoc sme pre našich zákazníkov pripravili novinky z cesta s pridaným sušeným maslom a to Maslovú vianočku s mandľovým posypom a Maslový mazanec s kandizovaným ovocím.
-
Deň chleba
16. október je od roku 2022 vyhlásený Medzinárodnou úniou pekární U.I.B. Účelom vyhlásenia je pozdvihnúť povedomie verejnosti o výživových a zdraviu prospešných stránkach chleba.