Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
- 

Septembrový Brojo pomáha bol plný zaujímavostí, prekvapení aj rekordov
Stupné, Podmanín, Udiča, Sparťankiáda aj Manínsky partizán. Naše domáce pečivo putuje za vami na rôzne lokálne akcie, pretože Brojo pomáha. Ozvite sa aj vy.
 
- 
Brojo pomáha aj v obci Lazy pod Makytou
Náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb, domáce osie hniezdo aj tradičné posúchy si môžete dopriať už aj v obci Lazy pod Makytou.
 - 
Naša orechová plnka je teraz ešte chutnejšia
Nová receptúra, plnšia chuť vlašských orechov, lepšia konzistencia. Orechová plnka do sladkého pečiva je v našej remeselnej pekárni Brojo nepostrádateľná. 😊
 - 
Nájdete nás v ďalších 18 obchodoch COOP Jednota
Do prevádzok COOP Jednota Čadca dodávame čerstvé, chutné a voňavé pečivo. Chcete aj vy domáce pekárenské výrobky? Ozvite sa.
 
- 
Ako dlho vydrží naše pečivo čerstvé
Viete, aký je rozdiel medzi čerstvosťou a trvanlivosťou? Koľko vydrží pečivo čerstvé a čo spraviť, aby vydržalo čo najdlhšie? Dozviete sa v článku.
 - 
Naša pletienka bude odteraz lepšia
Pletienka malá je odteraz o niečo väčšia, mäkšia, chrumkavejšia a vydrží dlhšie. Chcete vedieť, v čom spočíva kúzlo? Zistíte to, keď si prečítate článok.
 - 
Pečieme pre vás prémiový chlieb za cenu bežného
Brojo pre vás pečie už niekoľko desaťročí prémiový chlieb v najvyššej kvalite za cenu bežného. Chcete vedieť, ako je to možné? Prezradíme vám to v článku.
 - 
nový produkt: Maslové pečivo
S príchodom vianoc sme pre našich zákazníkov pripravili novinky z cesta s pridaným sušeným maslom a to Maslovú vianočku s mandľovým posypom a Maslový mazanec s kandizovaným ovocím.
 - 
Zemiakový chlieb teraz ešte lepší
Vylepšili sme recept na náš zemiakový chlieb, vďaka čomu je chlieb teraz ešte trvanlivejší, mäkkší, chutnejší a voňavejší.
 - 
Tekvicový chlieb
Spustili sme predaj novinky – Tekvicový chlieb. Chlieb je vyrábaný z poctivej slovenskej múky s pridaním fermentovanej tekvicovej dužiny a posypaný tekvicovými semiačkami. Fermentácia je proces, pri ktorom mikroorganiumy rozkladajú zložité molekuly na jednoduchšie látky, v dôsledku čoho sa chuť a stráviteľnosť potraviny zvyšuje.
 - 
Valentínska edícia
Na sviatok zamilovaných sme si pre Vás pripravili špeciálnu edíciu. Kúpite v našich predajnia Delikates, Prior a tiež Jednote v Brojo centre.
 - 
Nové výrobky so začiatkom šk. roka
So začiatkom školského roku sme pre Vás pripravili nové výrobky vhodné nielen na desiatu do školy pre ratolesti.
 - 
Tyčinky cereálne
V našej remeselnej pekárni sme pre Vás pripravili novinku Tyčinky cereálne. Tyčinky nájdete ju už v predaji v dvoch príchutiak a to ako slané a makové. Zároveň sme pre Vás pripravili aj tip, ako ich podávať. Viac sa dozviete v našom letáku.
 - 
Koronavírus a pečivo
V článku vysvetľujeme, že nebalené pečivo nepredstavuje riziko nakazenia sa koronavírusom.
 - 
Ľanová pletienka
Ľan vo výrobku prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu.
 - 
Kváskové výrobky
Čo je to kvások a používame ho aj v našej pekárni? Odpoveď nájdete v článku.
 















