Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]
Zaujíma vás, ako vzniká táto jablková pochúťka? Ukážeme vám, ako ju pre vás pripravujeme v našej rodinnej pekárni.
-
Príbeh chleba: Ako vzniká poctivý bochník v pekárni Brojo
Tradičná receptúra od roku 1938, ručná výroba a láska k remeslu. Tak začína chrumkavý príbeh chleba z remeselnej pekárne Brojo. Poznáte ho?
-
Takúto akciu sme tu ešte nemali
Na toto športovo-zábavné podujatie sme dodali 100 voňavých moravských koláčov. Deťom dodali energiu na celý futbalový kemp.
-
Ako sa pečie chrumkavý cereálny chlieb
Keď chlebový someliér hodnotil náš cereálny chlieb, vyzdvihol jeho sladkastú chuť a harmóniu. V článku vám prezradíme, ako ho pečieme a prečo je taký skvelý.
-
Tyčinky cereálne
V našej remeselnej pekárni sme pre Vás pripravili novinku Tyčinky cereálne. Tyčinky nájdete ju už v predaji v dvoch príchutiak a to ako slané a makové. Zároveň sme pre Vás pripravili aj tip, ako ich podávať. Viac sa dozviete v našom letáku.
-
-
Koronavírus a pečivo
V článku vysvetľujeme, že nebalené pečivo nepredstavuje riziko nakazenia sa koronavírusom.
-
Ľanová pletienka
Ľan vo výrobku prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu.
-
Kváskové výrobky
Čo je to kvások a používame ho aj v našej pekárni? Odpoveď nájdete v článku.
-
Ako skladovať pečivo
V článku Vám poradíme ako uskladniť pekárenské výrobky, aby vydržali čo najdlhšie.