Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Vychutnajte si chlieb vo vajci na 3 spôsoby
Tak jednoduché a tak obľubené. Jedno jedlo a takmer nekonečné kombinácie. Pozrite si chlieb vo vajci na 3 spôsoby.
-
Vylepšili sme receptúru. Maková plnka vám bude chutiť ešte viac
Vďaka vylepšenej receptúre sa naplno prejaví prirodzená chuť maku. Môžete si tak makové Brojo produkty vychutnávať ešte intenzívnejšie.
-
Čerstvé slané pečivo je skvelou voľbou na každú príležitosť
Hľadáte rýchle, jednoduché a chutné občerstvenie? Určite nezabudnite na slané pečivo. Hodí sa na raňajky, desiatu, ako príloha k polievkam aj na večeru.
-
Brojo pomáha a prináša radosť aj na fašiangy
Fašiangy sú akcie plné radosti, veselosti, zábavy a dobrého jedla. Tam, kde je jedlo, pekáreň Brojo nemôže chýbať.
-
Naša pletienka bude odteraz lepšia
Pletienka malá je odteraz o niečo väčšia, mäkšia, chrumkavejšia a vydrží dlhšie. Chcete vedieť, v čom spočíva kúzlo? Zistíte to, keď si prečítate článok.
-
Pečieme pre vás prémiový chlieb za cenu bežného
Brojo pre vás pečie už niekoľko desaťročí prémiový chlieb v najvyššej kvalite za cenu bežného. Chcete vedieť, ako je to možné? Prezradíme vám to v článku.
-
Zemiakový chlieb teraz ešte lepší
Vylepšili sme recept na náš zemiakový chlieb, vďaka čomu je chlieb teraz ešte trvanlivejší, mäkkší, chutnejší a voňavejší.
-
Valentínska edícia
Na sviatok zamilovaných sme si pre Vás pripravili špeciálnu edíciu. Kúpite v našich predajnia Delikates, Prior a tiež Jednote v Brojo centre.
-
-
Napísali o nás – Pekáreň Brojo pokračuje v rodinnej tradícii
zdroj: MY Považský Obzor Plus – špeciálna príloha (Priemyselný park Považské strojárne) 2021
-
Koronavírus a pečivo
V článku vysvetľujeme, že nebalené pečivo nepredstavuje riziko nakazenia sa koronavírusom.
-
Ako skladovať pečivo
V článku Vám poradíme ako uskladniť pekárenské výrobky, aby vydržali čo najdlhšie.