Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Brojo pomáha na všetkých frontoch
Sverepec, Jasenica, Jelšové, Milochov, Orlové, Papradno. To sú obce, ktorým sme dodali naše výrobky na komunitné akcie. Chcete aj vy?
-
Boli sme a budeme s vami aj v Hornom Srní
Náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb, domáce osie hniezdo aj tradičné posúchy si môžete dopriať už aj v obci Horné Srnie.
-
Brojo pomáha a dodáva už aj do Nemšovej
Náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb, domáce osie hniezdo aj tradičné posúchy si môžete dopriať už aj v meste Nemšová.
-
Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]
Zaujíma vás, ako vzniká táto jablková pochúťka? Ukážeme vám, ako ju pre vás pripravujeme v našej rodinnej pekárni.
-
Tradičná chlebová polievka vás prekvapí chuťou [recept]
Tradičná chlebová polievka je jednoduché a výživné jedlo. Viete, čo obsahuje a ako sa pripravuje? Všetko podstatné sa dozviete v článku.
-
Udávame trendy: Chlebový someliér hodnotil naše výrobky ako prvej pekárne na Slovensku
Získali sme unikátne prvenstvo. Pekáreň Brojo je prvá na Slovensku, ktorej chlieb hodnotil profesionálny chlebový someliér. Prečítajte si o tejto udalosti viac.
-
Rozhovory so zamestnancami pekárne Brojo
Zaujímalo nás, ako sa naši zamestnanci cítia v práci, čo sa im páči a čo nie. Chcete vedieť, čo sme sa dozvedeli? V článku si prečítate všetko podstatné.
-
Grahamový rožok je odteraz ešte lepší a chutnejší
Upravili sme pre vás receptúru grahamového rožka. Viete, ako zistíte, že ste si ho práve kúpili? Návod nájdete v článku.
-
Získali sme certifikát zo súťaže Firma roka 2023
Keď sme sa chceli zúčastniť súťaže Firma roka, museli sme splniť prísne kritériá. Viete, aké? Prezradíme vám to v článku.
-
Vyskúšajte našu úžasnú novinku – repkový chlieb
Prinášame vám našu úplnú novinku – repkový chlieb. V článku vám prezradíme, čo od neho môžete očakávať a na čo sa môžete tešiť.
-
Gazdovský aj ľanový kváskový chlieb sú odteraz ešte lepšie
Vylepšili sme pre vás gazdovský aj ľanový chlieb a v článku sa dozviete, prečo sme to urobili. Začítajte sa doň a zistite, čo od tejto zmeny môžete očakávať.
-
Ako dlho vydrží naše pečivo čerstvé
Viete, aký je rozdiel medzi čerstvosťou a trvanlivosťou? Koľko vydrží pečivo čerstvé a čo spraviť, aby vydržalo čo najdlhšie? Dozviete sa v článku.
-
Spoznajte všetky druhy chleba, ktoré pre vás pečieme
Ste zvedaví, ako sa vyrábajú naše chleby a aké sú ich najdôležitejšie vlastnosti? Všetko vám prezradíme v článku.
-
Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]
Potrebujete spraviť skvelé jedlo rýchlo s minimom surovín? Vyskúšajte túto netradičnú cesnakovú nátierku a pripravte sa na pochvaly od rodiny či hostí.
-
Vianočné otváracie hodiny
Otváracie hodiny našich predajní počas vianočných sviatkov 2023.
-
Sledujte nás na Instagrame
Pekáreň Brojo je už aj na Instagrame. Spojte sa s nami, aby vám neunikli žiadne chutné fotky vášho obľúbeného jedla.