Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]
Zaujíma vás, ako vzniká táto jablková pochúťka? Ukážeme vám, ako ju pre vás pripravujeme v našej rodinnej pekárni.
-
Príbeh chleba: Ako vzniká poctivý bochník v pekárni Brojo
Tradičná receptúra od roku 1938, ručná výroba a láska k remeslu. Tak začína chrumkavý príbeh chleba z remeselnej pekárne Brojo. Poznáte ho?
-
Takúto akciu sme tu ešte nemali
Na toto športovo-zábavné podujatie sme dodali 100 voňavých moravských koláčov. Deťom dodali energiu na celý futbalový kemp.
-
Ako sa pečie chrumkavý cereálny chlieb
Keď chlebový someliér hodnotil náš cereálny chlieb, vyzdvihol jeho sladkastú chuť a harmóniu. V článku vám prezradíme, ako ho pečieme a prečo je taký skvelý.
-
Nemáte poruke toastový chlieb? Použite náš zemiakový dlháň
Ak nemáte poruke originál toastový chlieb, použite na raňajky svoj obľúbený chlebík z pekárne Brojo. Zemiakový, kváskový, cereálny – každý vám spraví deň. 🙂
-
Vychutnajte si chlieb vo vajci na 3 spôsoby
Tak jednoduché a tak obľubené. Jedno jedlo a takmer nekonečné kombinácie. Pozrite si chlieb vo vajci na 3 spôsoby.
-
Brojo garancia: Pečieme iba zo slovenskej múky a bez pridaného hmyzu
Pečieme výhradne zo slovenskej múky. Chcete dôkaz? Nájdete ho v článku.
-
Najvoňavejší chlieb a pečivo na váš vianočný stôl
Viete, ktoré Brojo výrobky sú najžiadanejšie počas sviatkov? Pozrite sa, či aj u vás hviezdia na vianočnom stole.
-
8 skvelých tipov, ako využiť starý chlieb a pečivo
Nevyhadzujte starý chlieb ani suchšie pečivo. Pozrite si 8 tipov, ako ho môžete zrecyklovať. Buďte ekonomickí, ekologickí a kreatívni.
-
Získali sme certifikát zo súťaže Firma roka 2023
Keď sme sa chceli zúčastniť súťaže Firma roka, museli sme splniť prísne kritériá. Viete, aké? Prezradíme vám to v článku.
-
Vyskúšajte našu úžasnú novinku – repkový chlieb
Prinášame vám našu úplnú novinku – repkový chlieb. V článku vám prezradíme, čo od neho môžete očakávať a na čo sa môžete tešiť.
-
Gazdovský aj ľanový kváskový chlieb sú odteraz ešte lepšie
Vylepšili sme pre vás gazdovský aj ľanový chlieb a v článku sa dozviete, prečo sme to urobili. Začítajte sa doň a zistite, čo od tejto zmeny môžete očakávať.
-
Ako dlho vydrží naše pečivo čerstvé
Viete, aký je rozdiel medzi čerstvosťou a trvanlivosťou? Koľko vydrží pečivo čerstvé a čo spraviť, aby vydržalo čo najdlhšie? Dozviete sa v článku.
-
Vianočné otváracie hodiny
Otváracie hodiny našich predajní počas vianočných sviatkov 2023.
-
Sledujte nás na Instagrame
Pekáreň Brojo je už aj na Instagrame. Spojte sa s nami, aby vám neunikli žiadne chutné fotky vášho obľúbeného jedla.
-
Pekáreň Brojo nie je Champion Food. Pomáhame aj ich zákazníkom, ale nie vždy je to možné
Ste zákazník firmy Champion Food a prišli ste si ju vyzdvihnúť k nám? V článku sme zhrnuli, čo musíte spraviť, aby bola vaša objednávka vybavená.