Blog

Blog

Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.


Naše najnovšie články


  • Príbeh chleba
    ,

    Príbeh chleba

    Každý z nás si pravidelne na raňajky, alebo večeru vychutnáva chlieb, a častokrát ani nevie, akým spôsobom sa vyrába. Naša pekáreň dodržuje tradičné postupy prípravy už od roku 1938. Aby chutný chlebík mohol skončiť až na vašom tanieri, sa starajú desiatky zamestnancov a celý proces trvá cez 6 hodín. Poďme si teda priblížiť, aká je…


  • Kváskové výrobky
    ,

    Kváskové výrobky

    Čo je to kvások a používame ho aj v našej pekárni? Odpoveď nájdete v článku.