Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Vzdelávame sa, aby sme pre vás piekli ešte chutnejšie pečivo
Školili nás majstri kvásku z rôznych kútov sveta a my vám vďaka tomu budeme piecť ešte chutnejší chlieb a pečivo.
-
Nájdete nás v ďalších 18 obchodoch COOP Jednota
Do prevádzok COOP Jednota Čadca dodávame čerstvé, chutné a voňavé pečivo. Chcete aj vy domáce pekárenské výrobky? Ozvite sa.
-
Príbeh chleba: Ako vzniká poctivý bochník v pekárni Brojo
Tradičná receptúra od roku 1938, ručná výroba a láska k remeslu. Tak začína chrumkavý príbeh chleba z remeselnej pekárne Brojo. Poznáte ho?
-
Brojo výrobky nájdete aj v predajni Potraviny – rozličný tovar Uriča
Našim partnerom dodávame čerstvé, chutné a voňavé pečivo, ktoré zákazníci milujú. Chcete aj vy odoberať domáce pekárenské výrobky? Ozvite sa.
-
Brojo pomáha a prináša radosť aj na fašiangy
Fašiangy sú akcie plné radosti, veselosti, zábavy a dobrého jedla. Tam, kde je jedlo, pekáreň Brojo nemôže chýbať.
-
Ani vám sa voňavý domáci chlieb nikdy nepreje?
Má tisíce rokov. Domáci chlieb je jedna z mála potravín, ktorá sa nikdy nezunuje a bude chutiť stále. Viete prečo?
-
Brojo je spoľahlivým partnerom aj zamestnávateľom: Máme to potvrdené
V indexe daňovej spoľahlivosti sme opäť postúpili o kúsok vyššie. Ako sme na tom aktuálne? Prezradíme vám v článku.
-
V roku 2024 sme darovali viac ako 8 500 výrobkov na komunitné akcie
Každý mesiac obohacujeme našimi chutnými výrobkami množstvo lokálnych podujatí. V roku 2024 to bolo viac než 160 subjektov.
-
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb. Limitovaná chlebová edícia je plná lásky, radosti, šťastia, pohody, tepla domova a vďačnosti.
-
Udávame trendy: Chlebový someliér hodnotil naše výrobky ako prvej pekárne na Slovensku
Získali sme unikátne prvenstvo. Pekáreň Brojo je prvá na Slovensku, ktorej chlieb hodnotil profesionálny chlebový someliér. Prečítajte si o tejto udalosti viac.
-
Ako sa stať dobrým remeselným pekárom
Ak túžite byť dobrým remeselným pekárom, potrebujete viac ako len vedomosti a kreativitu. Čo všetko? Dozviete sa v článku.
-
Rozhovory so zamestnancami pekárne Brojo
Zaujímalo nás, ako sa naši zamestnanci cítia v práci, čo sa im páči a čo nie. Chcete vedieť, čo sme sa dozvedeli?…


![Čo nám aj vám priniesol rok 2025? [Veľký prehľad]](https://www.brojo.sk/wp-content/uploads/2025/12/sumar.png)

![Orechový chlieb si okamžite zamilujete [Novinka 2025]](https://www.brojo.sk/wp-content/uploads/2025/11/orechovy-chlieb.jpg)











