Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Jeden výrobok, dve skvelé chute: To je sladký a cesnakový uzol
Nahliadnite v článku do zákulisia našej remeselnej pekárne. Priblížime vám, ako pripravujeme lístkový cesnakový uzol aj jeho sladkú verziu.
-
Viete, čo je vyguľovačka? Kvalita a precíznosť v každom chlebe
Modernizujeme výrobu, uľahčujeme namáhavú ručnú prácu a zvyšujeme precíznosť. Prečítajte si, ako vyguľovačka zlepšuje našu remeselnú kvalitu.
-
V roku 2024 sme darovali viac ako 8 500 výrobkov na komunitné akcie
Každý mesiac obohacujeme našimi chutnými výrobkami množstvo lokálnych podujatí. V roku 2024 to bolo viac než 160 subjektov.
-
Aj v novembri a decembri sme rozdávali radosť
Naša pomoc smerovala na ondrejské hody a dobročinné vianočné trhy. Pozrite sa, kde pekáreň Brojo rozdávala lásku a dobro.
-
Najvoňavejší chlieb a pečivo na váš vianočný stôl
Viete, ktoré Brojo výrobky sú najžiadanejšie počas sviatkov? Pozrite sa, či aj u vás hviezdia na vianočnom stole.
-
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb. Limitovaná chlebová edícia je plná lásky, radosti, šťastia, pohody, tepla domova a vďačnosti.
-
Kukuričný trojuholník: Dokonalý spoločník na cestu aj k obedu
Nahliadnite s nami do zákulisia remeselnej výroby a prečítajte si, ako pre vás pečieme kukuričný trojuholník z lístkového cesta.
-
8 skvelých tipov, ako využiť starý chlieb a pečivo
Nevyhadzujte starý chlieb ani suchšie pečivo. Pozrite si 8 tipov, ako ho môžete zrecyklovať. Buďte ekonomickí, ekologickí a kreatívni.
-
Ako sa pečie tá najlahodnejšia štrúdľa z lístkového cesta
Pečieme pre vás voňavé, svieže štrúdle mak-jablko a mak-višňa. Chcete poznať tajomstvo ich výroby? Prečítajte si článok a všetko sa dozviete.
-
Tradičná chlebová polievka vás prekvapí chuťou [recept]
Tradičná chlebová polievka je jednoduché a výživné jedlo. Viete, čo obsahuje a ako sa pripravuje? Všetko podstatné sa dozviete v článku.
-
Brojo pomáha: September bol bohatý na našu výpomoc
September 2024 bol plný podujatí. Stihli sme však pomôcť všade, kde bolo treba. Aké akcie sme podporili? Prečítajte si v článku.
-
Udávame trendy: Chlebový someliér hodnotil naše výrobky ako prvej pekárne na Slovensku
Získali sme unikátne prvenstvo. Pekáreň Brojo je prvá na Slovensku, ktorej chlieb hodnotil profesionálny chlebový someliér. Prečítajte si o tejto udalosti viac.
-
Ako sa stať dobrým remeselným pekárom
Ak túžite byť dobrým remeselným pekárom, potrebujete viac ako len vedomosti a kreativitu. Čo všetko? Dozviete sa v článku.
-
Brojo pomáha: Podporujeme lokálne aktivity aj cez prázdniny
Aj v auguste sme podporili lokálne akcie našimi výrobkami, a prispeli tak k dobrej nálade a celkovej pohode. Pripomeňte si ich s nami.
-
4 + 1 tip od majstra pekára na živý ražný kvások
Viete, ako funguje ražný kvások a prečo je dôležitý? Chceli by ste si ho vypestovať doma? Naučíme vás to a prezradíme vám veci, o ktorých ste ani netušili.
-
Sladký rožok, lupačka alebo makovka: Aký názov používate vy?
Patrí medzi najobľúbenejšie produkty. Má mnoho názvov a nie úplne jasný pôvod. Ak sa chcete o lupačke dozvedieť viac, začítajte sa do článku.