Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Vychutnajte si chlieb vo vajci na 3 spôsoby
Tak jednoduché a tak obľubené. Jedno jedlo a takmer nekonečné kombinácie. Pozrite si chlieb vo vajci na 3 spôsoby.
-
Vylepšili sme receptúru. Maková plnka vám bude chutiť ešte viac
Vďaka vylepšenej receptúre sa naplno prejaví prirodzená chuť maku. Môžete si tak makové Brojo produkty vychutnávať ešte intenzívnejšie.
-
Čerstvé slané pečivo je skvelou voľbou na každú príležitosť
Hľadáte rýchle, jednoduché a chutné občerstvenie? Určite nezabudnite na slané pečivo. Hodí sa na raňajky, desiatu, ako príloha k polievkam aj na večeru.
-
Brojo pomáha a prináša radosť aj na fašiangy
Fašiangy sú akcie plné radosti, veselosti, zábavy a dobrého jedla. Tam, kde je jedlo, pekáreň Brojo nemôže chýbať.
-
Najlepší kotlíkový guláš z hovädziny [RECEPT]
Hľadáte recept na kotlíkový guláš, ktorý si všetci hostia budú pochvaľovať? Vyskúšajte tento s detailným postupom a fotkami.
-
Naša pletienka bude odteraz lepšia
Pletienka malá je odteraz o niečo väčšia, mäkšia, chrumkavejšia a vydrží dlhšie. Chcete vedieť, v čom spočíva kúzlo? Zistíte to, keď si prečítate článok.
-
Pečieme pre vás prémiový chlieb za cenu bežného
Brojo pre vás pečie už niekoľko desaťročí prémiový chlieb v najvyššej kvalite za cenu bežného. Chcete vedieť, ako je to možné? Prezradíme vám to v článku.
-
nový produkt: Maslové pečivo
S príchodom vianoc sme pre našich zákazníkov pripravili novinky z cesta s pridaným sušeným maslom a to Maslovú vianočku s mandľovým posypom a Maslový mazanec s kandizovaným ovocím.
-
Deň chleba
16. október je od roku 2022 vyhlásený Medzinárodnou úniou pekární U.I.B. Účelom vyhlásenia je pozdvihnúť povedomie verejnosti o výživových a zdraviu prospešných stránkach chleba.
-
Zemiakový chlieb teraz ešte lepší
Vylepšili sme recept na náš zemiakový chlieb, vďaka čomu je chlieb teraz ešte trvanlivejší, mäkkší, chutnejší a voňavejší.
-
Tekvicový chlieb
Spustili sme predaj novinky – Tekvicový chlieb. Chlieb je vyrábaný z poctivej slovenskej múky s pridaním fermentovanej tekvicovej dužiny a posypaný tekvicovými semiačkami. Fermentácia je proces, pri ktorom mikroorganiumy rozkladajú zložité molekuly na jednoduchšie látky, v dôsledku čoho sa chuť a stráviteľnosť potraviny zvyšuje.
-
Valentínska edícia
Na sviatok zamilovaných sme si pre Vás pripravili špeciálnu edíciu. Kúpite v našich predajnia Delikates, Prior a tiež Jednote v Brojo centre.
-
-
Nové výrobky so začiatkom šk. roka
So začiatkom školského roku sme pre Vás pripravili nové výrobky vhodné nielen na desiatu do školy pre ratolesti.
-
Tyčinky cereálne
V našej remeselnej pekárni sme pre Vás pripravili novinku Tyčinky cereálne. Tyčinky nájdete ju už v predaji v dvoch príchutiak a to ako slané a makové. Zároveň sme pre Vás pripravili aj tip, ako ich podávať. Viac sa dozviete v našom letáku.
-
Koronavírus a pečivo
V článku vysvetľujeme, že nebalené pečivo nepredstavuje riziko nakazenia sa koronavírusom.