Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
- 

Septembrový Brojo pomáha bol plný zaujímavostí, prekvapení aj rekordov
Stupné, Podmanín, Udiča, Sparťankiáda aj Manínsky partizán. Naše domáce pečivo putuje za vami na rôzne lokálne akcie, pretože Brojo pomáha. Ozvite sa aj vy.
 
- 
Brojo pomáha aj v obci Lazy pod Makytou
Náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb, domáce osie hniezdo aj tradičné posúchy si môžete dopriať už aj v obci Lazy pod Makytou.
 - 
Naša orechová plnka je teraz ešte chutnejšia
Nová receptúra, plnšia chuť vlašských orechov, lepšia konzistencia. Orechová plnka do sladkého pečiva je v našej remeselnej pekárni Brojo nepostrádateľná. 😊
 - 
Nájdete nás v ďalších 18 obchodoch COOP Jednota
Do prevádzok COOP Jednota Čadca dodávame čerstvé, chutné a voňavé pečivo. Chcete aj vy domáce pekárenské výrobky? Ozvite sa.
 
- 
Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]
Zaujíma vás, ako vzniká táto jablková pochúťka? Ukážeme vám, ako ju pre vás pripravujeme v našej rodinnej pekárni.
 - 
Ako sa pečie chrumkavý cereálny chlieb
Keď chlebový someliér hodnotil náš cereálny chlieb, vyzdvihol jeho sladkastú chuť a harmóniu. V článku vám prezradíme, ako ho pečieme a prečo je taký skvelý.
 - 
Ako sa pečie vanilková ružička [fotopostup]
Dobre vyzerá, výborne chutí a prenesie vás do sveta pokoja a pohody. Pozrite si zákulisie toho, ako sa pečie vanilková ružička v našej rodinnej pekárni Brojo.
 - 
Nemáte poruke toastový chlieb? Použite náš zemiakový dlháň
Ak nemáte poruke originál toastový chlieb, použite na raňajky svoj obľúbený chlebík z pekárne Brojo. Zemiakový, kváskový, cereálny – každý vám spraví deň. 🙂
 - 
Ako sa pečie celozrnný chlieb
Nahliadnite do výroby pekárne Brojo. Pozrite sa, čím všetkým si domáci celozrnný chlieb prejde, kým sa dostane na váš stôl.
 - 
Vychutnajte si chlieb vo vajci na 3 spôsoby
Tak jednoduché a tak obľubené. Jedno jedlo a takmer nekonečné kombinácie. Pozrite si chlieb vo vajci na 3 spôsoby.
 - 
Čerstvé slané pečivo je skvelou voľbou na každú príležitosť
Hľadáte rýchle, jednoduché a chutné občerstvenie? Určite nezabudnite na slané pečivo. Hodí sa na raňajky, desiatu, ako príloha k polievkam aj na večeru.
 - 
Brojo garancia: Pečieme iba zo slovenskej múky a bez pridaného hmyzu
Pečieme výhradne zo slovenskej múky. Chcete dôkaz? Nájdete ho v článku.
 - 
Jeden výrobok, dve skvelé chute: To je sladký a cesnakový uzol
Nahliadnite v článku do zákulisia našej remeselnej pekárne. Priblížime vám, ako pripravujeme lístkový cesnakový uzol aj jeho sladkú verziu.
 - 
Viete, čo je vyguľovačka? Kvalita a precíznosť v každom chlebe
Modernizujeme výrobu, uľahčujeme namáhavú ručnú prácu a zvyšujeme precíznosť. Prečítajte si, ako vyguľovačka zlepšuje našu remeselnú kvalitu.
 - 
Najvoňavejší chlieb a pečivo na váš vianočný stôl
Viete, ktoré Brojo výrobky sú najžiadanejšie počas sviatkov? Pozrite sa, či aj u vás hviezdia na vianočnom stole.
 - 
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb. Limitovaná chlebová edícia je plná lásky, radosti, šťastia, pohody, tepla domova a vďačnosti.
 




![Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]](https://www.brojo.sk/wp-content/uploads/2025/09/jablko.jpg)

![Ako sa pečie vanilková ružička [fotopostup]](https://www.brojo.sk/wp-content/uploads/2025/07/vanilkova_ruzicka.jpg)








