Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]
Zaujíma vás, ako vzniká táto jablková pochúťka? Ukážeme vám, ako ju pre vás pripravujeme v našej rodinnej pekárni.
-
Príbeh chleba: Ako vzniká poctivý bochník v pekárni Brojo
Tradičná receptúra od roku 1938, ručná výroba a láska k remeslu. Tak začína chrumkavý príbeh chleba z remeselnej pekárne Brojo. Poznáte ho?
-
Takúto akciu sme tu ešte nemali
Na toto športovo-zábavné podujatie sme dodali 100 voňavých moravských koláčov. Deťom dodali energiu na celý futbalový kemp.
-
Ako sa pečie chrumkavý cereálny chlieb
Keď chlebový someliér hodnotil náš cereálny chlieb, vyzdvihol jeho sladkastú chuť a harmóniu. V článku vám prezradíme, ako ho pečieme a prečo je taký skvelý.
-
Ako sa stať dobrým remeselným pekárom
Ak túžite byť dobrým remeselným pekárom, potrebujete viac ako len vedomosti a kreativitu. Čo všetko? Dozviete sa v článku.
-
Rozhovory so zamestnancami pekárne Brojo
Zaujímalo nás, ako sa naši zamestnanci cítia v práci, čo sa im páči a čo nie. Chcete vedieť, čo sme sa dozvedeli? V článku si prečítate všetko podstatné.
-
Grahamový rožok je odteraz ešte lepší a chutnejší
Upravili sme pre vás receptúru grahamového rožka. Viete, ako zistíte, že ste si ho práve kúpili? Návod nájdete v článku.
-
Získali sme certifikát zo súťaže Firma roka 2023
Keď sme sa chceli zúčastniť súťaže Firma roka, museli sme splniť prísne kritériá. Viete, aké? Prezradíme vám to v článku.
-
Ako sa vyrába vianočka
Vianočka patrí medzi naše výrobky, ktoré vám najviac chutia. Poďte sa s nami pozrieť na to, ako sa vyrába toto sladké chutné pečivo krok za krokom.
-
Spoznajte všetky druhy chleba, ktoré pre vás pečieme
Ste zvedaví, ako sa vyrábajú naše chleby a aké sú ich najdôležitejšie vlastnosti? Všetko vám prezradíme v článku.
-
Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]
Potrebujete spraviť skvelé jedlo rýchlo s minimom surovín? Vyskúšajte túto netradičnú cesnakovú nátierku a pripravte sa na pochvaly od rodiny či hostí.
-
Vianočné otváracie hodiny
Otváracie hodiny našich predajní počas vianočných sviatkov 2023.
-
Vianočné tradície z Považskej Bystrice a okolia
Viete, aké tradície sa zachovávali v Považskej Bystrici a okolí? V tomto článku sa dozviete, ktoré ešte pretrvali a ktoré sú už nadobro stratené.
-
Pekáreň Brojo nie je Champion Food. Pomáhame aj ich zákazníkom, ale nie vždy je to možné
Ste zákazník firmy Champion Food a prišli ste si ju vyzdvihnúť k nám? V článku sme zhrnuli, čo musíte spraviť, aby bola vaša objednávka vybavená.
-
Najlepší kotlíkový guláš z hovädziny [RECEPT]
Hľadáte recept na kotlíkový guláš, ktorý si všetci hostia budú pochvaľovať? Vyskúšajte tento s detailným postupom a fotkami.
-
Deň chleba
16. október je od roku 2022 vyhlásený Medzinárodnou úniou pekární U.I.B. Účelom vyhlásenia je pozdvihnúť povedomie verejnosti o výživových a zdraviu prospešných stránkach chleba.