Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Ako sa pečie vanilková ružička [fotopostup]
Dobre vyzerá, výborne chutí a prenesie vás do sveta pokoja a pohody. Pozrite si zákulisie toho, ako sa pečie vanilková ružička v našej rodinnej pekárni Brojo.
-
Nemáte poruke toastový chlieb? Použite náš zemiakový dlháň
Ak nemáte poruke originál toastový chlieb, použite na raňajky svoj obľúbený chlebík z pekárne Brojo. Zemiakový, kváskový, cereálny – každý vám spraví deň. 🙂
-
Brojo výrobky nájdete aj v predajni Potraviny – rozličný tovar Uriča
Našim partnerom dodávame čerstvé, chutné a voňavé pečivo, ktoré zákazníci milujú. Chcete aj vy odoberať domáce pekárenské výrobky? Ozvite sa.
-
Brojo pomáha deťom byť šťastnejšími
Chcete aj vy obohatiť svoju komunitnú akciu o náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb a voňavé pečivo? Ozvite sa, Brojo pomáha v celej Považskej Bystrici.
-
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb. Limitovaná chlebová edícia je plná lásky, radosti, šťastia, pohody, tepla domova a vďačnosti.
-
Kukuričný trojuholník: Dokonalý spoločník na cestu aj k obedu
Nahliadnite s nami do zákulisia remeselnej výroby a prečítajte si, ako pre vás pečieme kukuričný trojuholník z lístkového cesta.
-
8 skvelých tipov, ako využiť starý chlieb a pečivo
Nevyhadzujte starý chlieb ani suchšie pečivo. Pozrite si 8 tipov, ako ho môžete zrecyklovať. Buďte ekonomickí, ekologickí a kreatívni.
-
Ako sa pečie tá najlahodnejšia štrúdľa z lístkového cesta
Pečieme pre vás voňavé, svieže štrúdle mak-jablko a mak-višňa. Chcete poznať tajomstvo ich výroby? Prečítajte si článok a všetko sa dozviete.
-
Brojo pomáha: September bol bohatý na našu výpomoc
September 2024 bol plný podujatí. Stihli sme však pomôcť všade, kde bolo treba. Aké akcie sme podporili? Prečítajte si v článku.
-
Ako sa stať dobrým remeselným pekárom
Ak túžite byť dobrým remeselným pekárom, potrebujete viac ako len vedomosti a kreativitu. Čo všetko? Dozviete sa v článku.
-
Brojo pomáha: Podporujeme lokálne aktivity aj cez prázdniny
Aj v auguste sme podporili lokálne akcie našimi výrobkami, a prispeli tak k dobrej nálade a celkovej pohode. Pripomeňte si ich s nami.
-
Brojo pomáha: Počas prázdnin sme podporili aj Deň rodiny v Slopnej
Ani počas júla sme nezaháľali a podporili sme všetky akcie, ktoré nás o pomoc požiadali. V článku si pozrite, ktoré to boli.
-
Tajomstvo dokonalého osieho hniezda
Chcete poznať tajomstvo výroby dokonalého osieho hniezda? My ho ako profesionáli poznáme a v článku vám ho prezradíme.
-
Brojo pomáha: Podporujeme, stále vládzeme a pridávame
S pomocou šliapeme na plný plyn. Jún nebol výnimkou. Opäť sme pomohli a podporili deti aj dospelých. Kde? To sa dozviete v článku.
-
Nahliadnite do zákulisia výroby posúcha plneného zemiakovou kašou
Posúch plnený zemiakovou kašou patrí medzi výrobky s históriou. Prezradíme vám tajomstvo a ukážeme vám postup jeho pečenia. Nazrite s nami do zákulisia.
-
Brojo pomáha: Podporili sme Osobnosť Gymnázia 2024
V Brojo radi podporujeme akcie, ktorých cieľom je ocenenie a odmena. Lebo aj malé uznanie robí s ľuďmi zázraky. Prečítajte si, aké motivujúce je ocenenie.