Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Vychutnajte si chlieb vo vajci na 3 spôsoby
Tak jednoduché a tak obľubené. Jedno jedlo a takmer nekonečné kombinácie. Pozrite si chlieb vo vajci na 3 spôsoby.
-
Vylepšili sme receptúru. Maková plnka vám bude chutiť ešte viac
Vďaka vylepšenej receptúre sa naplno prejaví prirodzená chuť maku. Môžete si tak makové Brojo produkty vychutnávať ešte intenzívnejšie.
-
Čerstvé slané pečivo je skvelou voľbou na každú príležitosť
Hľadáte rýchle, jednoduché a chutné občerstvenie? Určite nezabudnite na slané pečivo. Hodí sa na raňajky, desiatu, ako príloha k polievkam aj na večeru.
-
Brojo pomáha a prináša radosť aj na fašiangy
Fašiangy sú akcie plné radosti, veselosti, zábavy a dobrého jedla. Tam, kde je jedlo, pekáreň Brojo nemôže chýbať.
-
Brojo garancia: Pečieme iba zo slovenskej múky a bez pridaného hmyzu
Pečieme výhradne zo slovenskej múky. Chcete dôkaz? Nájdete ho v článku.
-
Ani vám sa voňavý domáci chlieb nikdy nepreje?
Má tisíce rokov. Domáci chlieb je jedna z mála potravín, ktorá sa nikdy nezunuje a bude chutiť stále. Viete prečo?
-
Brojo je spoľahlivým partnerom aj zamestnávateľom: Máme to potvrdené
V indexe daňovej spoľahlivosti sme opäť postúpili o kúsok vyššie. Ako sme na tom aktuálne? Prezradíme vám v článku.
-
V roku 2024 sme darovali viac ako 8 500 výrobkov na komunitné akcie
Každý mesiac obohacujeme našimi chutnými výrobkami množstvo lokálnych podujatí. V roku 2024 to bolo viac než 160 subjektov.
-
Najvoňavejší chlieb a pečivo na váš vianočný stôl
Viete, ktoré Brojo výrobky sú najžiadanejšie počas sviatkov? Pozrite sa, či aj u vás hviezdia na vianočnom stole.
-
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb. Limitovaná chlebová edícia je plná lásky, radosti, šťastia, pohody, tepla domova a vďačnosti.
-
8 skvelých tipov, ako využiť starý chlieb a pečivo
Nevyhadzujte starý chlieb ani suchšie pečivo. Pozrite si 8 tipov, ako ho môžete zrecyklovať. Buďte ekonomickí, ekologickí a kreatívni.
-
Udávame trendy: Chlebový someliér hodnotil naše výrobky ako prvej pekárne na Slovensku
Získali sme unikátne prvenstvo. Pekáreň Brojo je prvá na Slovensku, ktorej chlieb hodnotil profesionálny chlebový someliér. Prečítajte si o tejto udalosti viac.
-
Ako sa stať dobrým remeselným pekárom
Ak túžite byť dobrým remeselným pekárom, potrebujete viac ako len vedomosti a kreativitu. Čo všetko? Dozviete sa v článku.
-
Rozhovory so zamestnancami pekárne Brojo
Zaujímalo nás, ako sa naši zamestnanci cítia v práci, čo sa im páči a čo nie. Chcete vedieť, čo sme sa dozvedeli? V článku si prečítate všetko podstatné.
-
Grahamový rožok je odteraz ešte lepší a chutnejší
Upravili sme pre vás receptúru grahamového rožka. Viete, ako zistíte, že ste si ho práve kúpili? Návod nájdete v článku.
-
Získali sme certifikát zo súťaže Firma roka 2023
Keď sme sa chceli zúčastniť súťaže Firma roka, museli sme splniť prísne kritériá. Viete, aké? Prezradíme vám to v článku.