Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Príbeh chleba: Ako vzniká poctivý bochník v pekárni Brojo
Tradičná receptúra od roku 1938, ručná výroba a láska k remeslu. Tak začína chrumkavý príbeh chleba z remeselnej pekárne Brojo. Poznáte ho?
-
Takúto akciu sme tu ešte nemali
Na toto športovo-zábavné podujatie sme dodali 100 voňavých moravských koláčov. Deťom dodali energiu na celý futbalový kemp.
-
Ako sa pečie chrumkavý cereálny chlieb
Keď chlebový someliér hodnotil náš cereálny chlieb, vyzdvihol jeho sladkastú chuť a harmóniu. V článku vám prezradíme, ako ho pečieme a prečo je taký skvelý.
-
Brojo pomáha: Júnové akcie od výmyslu sveta
V júni 2025 sme našimi výrobkami podporili 9 akcií a sme pripravení na ďalšie mesiace. Ak plánujete dobročinnú akciu v Považskej Bystrici a okolí, ozvite sa.
-
Gazdovský aj ľanový kváskový chlieb sú odteraz ešte lepšie
Vylepšili sme pre vás gazdovský aj ľanový chlieb a v článku sa dozviete, prečo sme to urobili. Začítajte sa doň a zistite, čo od tejto zmeny môžete očakávať.
-
Čo vám najviac chutí z pekárne Brojo
Pýtali sme sa vás, aké naše výrobky vám najviac chutia. Vy ste nám odpovedali. Mrknite do článku a zistite, ktoré výrobky dopadli najlepšie
-
Ako dlho vydrží naše pečivo čerstvé
Viete, aký je rozdiel medzi čerstvosťou a trvanlivosťou? Koľko vydrží pečivo čerstvé a čo spraviť, aby vydržalo čo najdlhšie? Dozviete sa v článku.
-
Spoznajte všetky druhy chleba, ktoré pre vás pečieme
Ste zvedaví, ako sa vyrábajú naše chleby a aké sú ich najdôležitejšie vlastnosti? Všetko vám prezradíme v článku.
-
9 dôvodov, prečo sa oplatí pracovať v pekárni Brojo
Pracovať v pekárni Brojo je výhra. Ponúkame zamestnancom výhody aj nad rámec zákona. Ktoré? Dozviete sa v článku.
-
Za prvé dva mesiace sme pomohli na mnohých akciách
Za prvé dva mesiace sme podporili niekoľko skvelých akcií. Poďte si s nami pripomenúť aspoň niektoré z nich.
-
Pečieme len čerstvé pečivo
Všetko pečivo, ktoré predávame, je naše. Máme tradíciu, ľudí, priestory, zariadenia aj stroje. Vieme dokázať, že výrobky Brojo sú tradičné, domáce a pravé.
-
V sobotu sme v predajni pri Tescu už od 8.00
Sobota od 8.00 do 11.30 je správny čas na stretnutie s nami. Viete, kde a prečo? Dôvody nájdete v článku.
-
Brojo pomáha aj v roku 2024
Chceme vám pomôcť aj v roku 2024. Máte záujem o našu podporu, ale neviete, ako na to? Všetko sa dozviete v našom článku.
-
Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]
Potrebujete spraviť skvelé jedlo rýchlo s minimom surovín? Vyskúšajte túto netradičnú cesnakovú nátierku a pripravte sa na pochvaly od rodiny či hostí.
-
Brojo pomáha: rok 2023 v znamení pomoci
Brojo pomáhalo celý rok 2023. Viete, kde všade sme prispeli? V článku nájdete zoznam podujatí, ktoré sme podporili našimi výrobkami.
-
Vianočné otváracie hodiny
Otváracie hodiny našich predajní počas vianočných sviatkov 2023.