Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Brojo pomáha deťom byť šťastnejšími
Chcete aj vy obohatiť svoju komunitnú akciu o náš vychýrený kváskový zemiakový chlieb a voňavé pečivo? Ozvite sa, Brojo pomáha v celej Považskej Bystrici.
-
Brojo pomáha – dobro je všade, kam sa pozriete
Májové akcie mali rôzny charakter, no jedno mali spoločné – vládla na ich pohoda, rozdávala sa radosť a dobro. A my sme radi, že sme prispeli našimi výrobkami.
-
Sme s vami už viac ako 85 rokov
Naša remeselná pekáreň funguje v Považskej Bystrici od roku 1938. Viete, kedy nám bolo najťažšie a čo nás život naučil? Nazrite do článku.
-
Ako sa pečie celozrnný chlieb
Nahliadnite do výroby pekárne Brojo. Pozrite sa, čím všetkým si domáci celozrnný chlieb prejde, kým sa dostane na váš stôl.
-
8 skvelých tipov, ako využiť starý chlieb a pečivo
Nevyhadzujte starý chlieb ani suchšie pečivo. Pozrite si 8 tipov, ako ho môžete zrecyklovať. Buďte ekonomickí, ekologickí a kreatívni.
-
Ako sa pečie tá najlahodnejšia štrúdľa z lístkového cesta
Pečieme pre vás voňavé, svieže štrúdle mak-jablko a mak-višňa. Chcete poznať tajomstvo ich výroby? Prečítajte si článok a všetko sa dozviete.
-
Tradičná chlebová polievka vás prekvapí chuťou [recept]
Tradičná chlebová polievka je jednoduché a výživné jedlo. Viete, čo obsahuje a ako sa pripravuje? Všetko podstatné sa dozviete v článku.
-
Udávame trendy: Chlebový someliér hodnotil naše výrobky ako prvej pekárne na Slovensku
Získali sme unikátne prvenstvo. Pekáreň Brojo je prvá na Slovensku, ktorej chlieb hodnotil profesionálny chlebový someliér. Prečítajte si o tejto udalosti viac.
-
Ako sa stať dobrým remeselným pekárom
Ak túžite byť dobrým remeselným pekárom, potrebujete viac ako len vedomosti a kreativitu. Čo všetko? Dozviete sa v článku.
-
4 + 1 tip od majstra pekára na živý ražný kvások
Viete, ako funguje ražný kvások a prečo je dôležitý? Chceli by ste si ho vypestovať doma? Naučíme vás to a prezradíme vám veci, o ktorých ste ani netušili.
-
Sladký rožok, lupačka alebo makovka: Aký názov používate vy?
Patrí medzi najobľúbenejšie produkty. Má mnoho názvov a nie úplne jasný pôvod. Ak sa chcete o lupačke dozvedieť viac, začítajte sa do článku.
-
Tajomstvo dokonalého osieho hniezda
Chcete poznať tajomstvo výroby dokonalého osieho hniezda? My ho ako profesionáli poznáme a v článku vám ho prezradíme.
-
Brojo zásobuje škôlky a školy kvalitným pečivom
Strava v materských školách by mala byť vyvážená a kvalitná. My k tomu vieme prispieť. Viete, aké výrobky najviac chutia deťom? Prezradíme v článku.
-
Nahliadnite do zákulisia výroby posúcha plneného zemiakovou kašou
Posúch plnený zemiakovou kašou patrí medzi výrobky s históriou. Prezradíme vám tajomstvo a ukážeme vám postup jeho pečenia. Nazrite s nami do zákulisia.
-
Grahamový rožok je odteraz ešte lepší a chutnejší
Upravili sme pre vás receptúru grahamového rožka. Viete, ako zistíte, že ste si ho práve kúpili? Návod nájdete v článku.
-
Ako sa pečie zemiakový kváskový chlieb
Viete, čo ide do zemiakového kváskového chleba? A viete, ako sa vyrába a koľko trvá celý proces od surovín až po hotový produkt? Prezradíme vám to v článku.