Naše najnovšie články
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
-
Ako sa pečie jablková kapsa [fotopostup]
Zaujíma vás, ako vzniká táto jablková pochúťka? Ukážeme vám, ako ju pre vás pripravujeme v našej rodinnej pekárni.
-
Príbeh chleba: Ako vzniká poctivý bochník v pekárni Brojo
Tradičná receptúra od roku 1938, ručná výroba a láska k remeslu. Tak začína chrumkavý príbeh chleba z remeselnej pekárne Brojo. Poznáte ho?
-
Takúto akciu sme tu ešte nemali
Na toto športovo-zábavné podujatie sme dodali 100 voňavých moravských koláčov. Deťom dodali energiu na celý futbalový kemp.
-
Ako sa pečie chrumkavý cereálny chlieb
Keď chlebový someliér hodnotil náš cereálny chlieb, vyzdvihol jeho sladkastú chuť a harmóniu. V článku vám prezradíme, ako ho pečieme a prečo je taký skvelý.
-
Tradičná chlebová polievka vás prekvapí chuťou [recept]
Tradičná chlebová polievka je jednoduché a výživné jedlo. Viete, čo obsahuje a ako sa pripravuje? Všetko podstatné sa dozviete v článku.
-
Udávame trendy: Chlebový someliér hodnotil naše výrobky ako prvej pekárne na Slovensku
Získali sme unikátne prvenstvo. Pekáreň Brojo je prvá na Slovensku, ktorej chlieb hodnotil profesionálny chlebový someliér. Prečítajte si o tejto udalosti viac.
-
Rozhovory so zamestnancami pekárne Brojo
Zaujímalo nás, ako sa naši zamestnanci cítia v práci, čo sa im páči a čo nie. Chcete vedieť, čo sme sa dozvedeli? V článku si prečítate všetko podstatné.
-
Grahamový rožok je odteraz ešte lepší a chutnejší
Upravili sme pre vás receptúru grahamového rožka. Viete, ako zistíte, že ste si ho práve kúpili? Návod nájdete v článku.
-
Získali sme certifikát zo súťaže Firma roka 2023
Keď sme sa chceli zúčastniť súťaže Firma roka, museli sme splniť prísne kritériá. Viete, aké? Prezradíme vám to v článku.
-
Ako dlho vydrží naše pečivo čerstvé
Viete, aký je rozdiel medzi čerstvosťou a trvanlivosťou? Koľko vydrží pečivo čerstvé a čo spraviť, aby vydržalo čo najdlhšie? Dozviete sa v článku.
-
Spoznajte všetky druhy chleba, ktoré pre vás pečieme
Ste zvedaví, ako sa vyrábajú naše chleby a aké sú ich najdôležitejšie vlastnosti? Všetko vám prezradíme v článku.
-
Rýchla a úžasná cesnaková nátierka [FOTORECEPT]
Potrebujete spraviť skvelé jedlo rýchlo s minimom surovín? Vyskúšajte túto netradičnú cesnakovú nátierku a pripravte sa na pochvaly od rodiny či hostí.
-
Sledujte nás na Instagrame
Pekáreň Brojo je už aj na Instagrame. Spojte sa s nami, aby vám neunikli žiadne chutné fotky vášho obľúbeného jedla.
-
Najlepší kotlíkový guláš z hovädziny [RECEPT]
Hľadáte recept na kotlíkový guláš, ktorý si všetci hostia budú pochvaľovať? Vyskúšajte tento s detailným postupom a fotkami.
-
Naša pletienka bude odteraz lepšia
Pletienka malá je odteraz o niečo väčšia, mäkšia, chrumkavejšia a vydrží dlhšie. Chcete vedieť, v čom spočíva kúzlo? Zistíte to, keď si prečítate článok.
-
Pečieme pre vás prémiový chlieb za cenu bežného
Brojo pre vás pečie už niekoľko desaťročí prémiový chlieb v najvyššej kvalite za cenu bežného. Chcete vedieť, ako je to možné? Prezradíme vám to v článku.