Ako sa vyrába vianočka

Vianočka patrí medzi naše výrobky, ktoré vám najviac chutia. Poďte sa s nami pozrieť na to, ako sa vyrába toto sladké chutné pečivo krok za krokom.

Gazdovský aj ľanový kváskový chlieb sú odteraz ešte lepšie

Vylepšili sme pre vás gazdovský aj ľanový chlieb a v článku sa dozviete, prečo sme to urobili. Začítajte sa doň a zistite, čo od tejto zmeny môžete očakávať.

Čo vám najviac chutí z pekárne Brojo

Pýtali sme sa vás, aké naše výrobky vám najviac chutia. Vy ste nám odpovedali. Mrknite do článku a zistite, ktoré výrobky dopadli najlepšie

Ako dlho vydrží naše pečivo čerstvé

Viete, aký je rozdiel medzi čerstvosťou a trvanlivosťou? Koľko vydrží pečivo čerstvé a čo spraviť, aby vydržalo čo najdlhšie? Dozviete sa v článku.

Spoznajte všetky druhy chleba, ktoré pre vás pečieme

Ste zvedaví, ako sa vyrábajú naše chleby a aké sú ich najdôležitejšie vlastnosti? Všetko vám prezradíme v článku.

9 dôvodov, prečo sa oplatí pracovať v pekárni Brojo

Pracovať v pekárni Brojo je výhra. Ponúkame zamestnancom výhody aj nad rámec zákona. Ktoré? Dozviete sa v článku.

Za prvé dva mesiace sme pomohli na mnohých akciách

Za prvé dva mesiace sme podporili niekoľko skvelých akcií. Poďte si s nami pripomenúť aspoň niektoré z nich.

Pečieme len čerstvé pečivo

Všetko pečivo, ktoré predávame, je naše. Máme tradíciu, ľudí, priestory, zariadenia aj stroje. Vieme dokázať, že výrobky Brojo sú tradičné, domáce a pravé.

V sobotu sme v predajni pri Tescu už od 8.00 

Sobota od 8.00 do 11.30 je správny čas na stretnutie s nami. Viete, kde a prečo? Dôvody nájdete v článku.